Genieten van uw buitenverblijf of tuinconstructie kunt u wanneer het geheel naar wens is. Met onze uitbreidingen kunt u wens verder in vervulling laten gaan.

Zakelijk

U wilt zorg dragen voor uw personeel en ze een comfortabele pauzeruimte bieden in de buitenlucht, zodat ze na de pauze weer fris aan de slag kunnen op kantoor of in de werkplaats.

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, van complete overkapping tot een pergola met schaduwdoek. Daarnaast behoort het plaatsen van een fietsenstalling ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden de mogelijkheid om u compleet te ontzorgen. Denk hierbij aan de aanleg van een terras of bestrating, een stukje groenvoorziening, elektra, verlichting.

Thuis werken komt tegenwoordig steeds vaker voor. Daarom kan een tuinkantoor uitkomst bieden, een volledig geïsoleerde ruimte met uitzicht op uw tuin. Dit allemaal in de stijl die bij u mooi vindt en past bij uw woning en omgeving.

Pauzeruimte

U en uw medewerkers willen uiteraard ook genieten van het buitenleven. Even weg uit de sfeer van het kantoor of winkel. Heerlijk genieten in de buitenlucht. Wij maken uw outdoor pauzeruimte geheel op maat en naar uw wens.

Fietsenstalling

Wilt u geen standaard fietsenstalling, maar wilt u een mooie constructie met een moderne uitstraling passend bij uw bedrijf en pand? Of juist een klassiek model voor de juiste sfeer.

Terras

Heeft u een mooie bedrijfstuin bij uw bedrijf, met het juiste materiaal creeërt u een prachtig terras voor uw medewerkers en uiteraard voor uw klanten.

Schaduw

Buitenwerken? Heerlijk in de lente en zomer, maar de zon kan hinderlijk zijn op uw beeldscherm of tijdens gesprekken. Met de juiste toepassing van shutters, schaduwdoeken of pergola’s voorkomt u dit en creeërt u de juiste sfeer.

Houtconstructies

Niet alleen praktische maar juist ook voor de uitstraling van uw pand. Wij maken alles geheel om maat van diverse houtsoorten. Of u nu op zoek bent naar een brievenbus, houtelement en juist een natuurlijke reclamezuil. Wij denken graag met u mee.

Bekijk onze inspiratiegids

U weet nog niet precies wat voor stijl buitenverblijf u graag wilt, of u bent simpelweg op zoek naar inspiratie? Vraag onze inspiratiegids aan! 

Maatwerk

Graag inventariseren wij uw wensen om uw maatwerk project te realiseren. Met het maatwerk is bijna alles mogelijk.

Goede prijs

Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat u van ons ook altijd een eerlijke en goede prijs ontvangt.

Persoonlijk contact

Wij houden van persoonlijk contact, wij komen graag bij u langs. Zo kunnen wij perfect met u samenwerken.

Showroom bezoeken?

Onze showroom is op afspraak voor u geopend.

Vrijblijvende afspraak?

Bent u geinteresseerd? Wij komen graag bij u langs.

Bekijk onze magazine

Download onze brochure voor meer inspiratie en mogelijkheden.

contactgegevens
0485 443 904
hallo@wijvanbuythen.nl

adresgegevens
Romeinenstraat 22-8
5835 DX Beugen

bedrijfsgegevens
Kvk 89570553
BTW

wij van Buythen © 2023 • Privacy Statement • Algemene voorwaarden           creatie Roel Olieslagers | creatieve reclame