Wij geloven dat u met onze prachtige buitenverblijven en tuinconstructies een warme en prettige buitenbeleving kunt creëren waar u jarenlang kunt genieten. 

Onze Visie

Bij wij van Buythen houden we van mooie dingen maken. 
Wij beseffen ons dat vrije tijd een schaars goed is en dat u wilt genieten van de vrije tijd die u heeft. Hoe fijn zou het dan zijn dat u met familie en vrienden kunt genieten in de door ons gemaakte buitenverblijven en tuinconstructies.

Met een vertrouwd gevoel uw (maatwerk) project door ons laten uitvoeren staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom nemen wij u vanaf het eerste gesprek mee in het ontwerp t/m de oplevering.Dit allemaal met een recht-door-zee communicatie, daar houden wij van.

 

Denk groots

Bedenk uw wildste dromen, wat vindt u het ultieme? Wanneer wij dit van u weten, kunnen wij het perfect afgestemde product voor u ontwerp & produceren. Onze creatieviteit komt hier goed van pas. Zo kunt u groots denken en maken wij dit zover mogelijk passend in uw budget.

Geheel op maat

Wij werken graag met u samen, dan pas kunnen wij u wensen verwezenlijke. Met maatwerk kunnen wij bijna het onmogelijke mogelijk maken. Mogen wij met u meedenken?

Vele materialen

Om mooie dingen te kunnen maken werken wij graag met kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten.

Kortom bij ons kiest u voor kwaliteit.

Complete afwerking

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de complete afwerking. Wij werken samen met diverse partners op het gebied van inrichting, elektra & welness. Zo kunt u op 1 adres terecht voor uw gehele wensen.

Onderhoudsproducten

Alle materialen hebben onderhoud nodig. Vraag ons om advies zodat we samen de juiste oplossing kunnen vinden. Heeft u beits, olie of andere producten nodig om uw buitenverblijf in optimale staat te houden? Wij kunnen verschillende producten uit voorraad leveren, vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk onze inspiratiegids

U weet nog niet precies wat voor stijl buitenverblijf u graag wilt, of u bent simpelweg op zoek naar inspiratie? Vraag onze inspiratiegids aan! 

Maatwerk

Graag inventariseren wij uw wensen om uw maatwerk project te realiseren. Met het maatwerk is bijna alles mogelijk.

Goede prijs

Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat u van ons ook altijd een eerlijke en goede prijs ontvangt.

Persoonlijk contact

Wij houden van persoonlijk contact, wij komen graag bij u langs. Zo kunnen wij perfect met u samenwerken.

Showroom bezoeken?

Onze showroom is op afspraak voor u geopend.

Vrijblijvende afspraak?

Bent u geinteresseerd? Wij komen graag bij u langs.

Bekijk onze magazine

Download onze brochure voor meer inspiratie en mogelijkheden.

contactgegevens
0485 443 904
hallo@wijvanbuythen.nl

adresgegevens
Romeinenstraat 22-8
5835 DX Beugen

bedrijfsgegevens
Kvk 89570553
BTW

wij van Buythen © 2023 • Privacy Statement • Algemene voorwaarden           creatie Roel Olieslagers | creatieve reclame