Cubique

Bij ons buitenverblijf Cubique wordt de klassieke uitstraling van een houten buitenverblijf perfect gecombineerd met een modern kubistisch design. Door het strakke design kunt een zeer tijdloze look creëren, maar door het gebruik van o.a shutterpanelen toch ook een klassieke uitstraling meegeven. Dit buitenverblijf Cubique wordt op maat geproduceerd, waardoor u qua maatvoering en indeling alle kanten op kunt. Zo voldoet dit prachtige douglashouten model altijd aan uw tuinwensen!

Moderne uitstraling

De Cubique van Yard Outdoor is de modernste variant van de familie, door zijn strakke uitstraling past deze perfect in de hedendaagse tuin. Uiteraard geheel naar wens te configureren.

Steellook

Alle buitenverblijven zijn te voorzien van steellook deuren en glaspuien, zo krijgt u nog meer daglicht binnen voor het echte buitenleven gevoel.

Lichtstraat

Om mooie dingen te kunnen maken werken wij graag met kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten.

Kortom bij ons kiest u voor kwaliteit.

Geheel op maat

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de complete afwerking. Wij werken samen met diverse partners op het gebied van inrichting, elektra & welness. Zo kunt u op 1 adres terecht voor uw gehele wensen.

Wandelementen

Met onze wandmodules maakt u uw tuinverblijf helemaal af. U verhoogt uw privacy en creëert op deze manier niet alleen een berging of loungeruimte, maar zorgt ook voor een huiselijk gevoel in eigen sfeer. De wanden die YARD Outdoor produceert zijn uiteraard geheel afgestemd op uw tuinverblijf, zodat deze naadloos hierop aansluiten.

Glasschuifsysteem

Met een glasschuifwand van YARD Outdoor zorgt u voor meer isolatie en afscherming van uw veranda of overkapping, terwijl u uw uitzicht behoudt. Het glasschuifsysteem is leverbaar in 3, 4, 5 of 6 sporen met bijbehorende maximale breedtemaat..

Denk groots

Bedenk uw wildste dromen, wat vindt u het ultieme? Wanneer wij dit van u weten, kunnen wij het perfect afgestemde product voor u ontwerp & produceren. Onze creatieviteit komt hier goed van pas. Zo kunt u groots denken en maken wij dit zover mogelijk passend in uw budget.

Geheel op maat

Wij werken graag met u samen, dan pas kunnen wij u wensen verwezenlijke. Met maatwerk kunnen wij bijna het onmogelijke mogelijk maken. Mogen wij met u meedenken?

Vele materialen

Om mooie dingen te kunnen maken werken wij graag met kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten.

Kortom bij ons kiest u voor kwaliteit.

Complete afwerking

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de complete afwerking. Wij werken samen met diverse partners op het gebied van inrichting, elektra & welness. Zo kunt u op 1 adres terecht voor uw gehele wensen.

Onderhoudsproducten

Alle materialen hebben onderhoud nodig. Vraag ons om advies zodat we samen de juiste oplossing kunnen vinden. Heeft u beits, olie of andere producten nodig om uw buitenverblijf in optimale staat te houden? Wij kunnen verschillende producten uit voorraad leveren, vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk onze inspiratiegids

U weet nog niet precies wat voor stijl buitenverblijf u graag wilt, of u bent simpelweg op zoek naar inspiratie? Vraag onze inspiratiegids aan! 

Maatwerk

Graag inventariseren wij uw wensen om uw maatwerk project te realiseren. Met het maatwerk is bijna alles mogelijk.

Goede prijs

Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat u van ons ook altijd een eerlijke en goede prijs ontvangt.

Persoonlijk contact

Wij houden van persoonlijk contact, wij komen graag bij u langs. Zo kunnen wij perfect met u samenwerken.

Showroom bezoeken?

Onze showroom is op afspraak voor u geopend.

Vrijblijvende afspraak?

Bent u geinteresseerd? Wij komen graag bij u langs.

Bekijk onze magazine

Download onze brochure voor meer inspiratie en mogelijkheden.

contactgegevens
0485 443 904
hallo@wijvanbuythen.nl

adresgegevens
Romeinenstraat 22-8
5835 DX Beugen

bedrijfsgegevens
Kvk 89570553
BTW

wij van Buythen © 2023 • Privacy Statement • Algemene voorwaarden           creatie Roel Olieslagers | creatieve reclame